O nama

Ovim poslom se bavimo još od 2012 godine i to vrlo uspešno s tim što se pravi uspeh vidi tek u poslednjih par godina. Počeli smo kao mala firma da bi danas dostigli viši nivo sa profesionalnom proizvodnjom, konstantnom potražnjom i zadovoljnim kupcima. Mi vam nudimo povoljne ali i kvalitetne proizvode i za njih odgovaramo i garantujemo. Imamo veliko tržište koje obuhvata celu Srbiju ali i zemlje dijaspore. Naš cilj je da konstanto napredujemo, unapređujemo proizvodnju i osnivamo uspešne odnose sa klijentima i da širimo poslovanje i tržište. Akcenat je na zadovoljenosti Vas, naših klijenata jer ako ste Vi zadovoljni onda smo i mi.

TOP PLASTIK Kvalitetni Plasticni rezervoari

Kvalitet

Akcenat je na kvalitetu saradnje i naravno na kvalitetu naših tj vaših proizvoda. Za proizvodnju koristimo isključivo original sirovine i stručan radni kadar koji čine iskusni majstori u ovom poslu.

TOP PLASTIK Povoljni Plasticni rezervoar

Povoljnost

Drugi akcenat je i na povoljnost na koju takođe mislimo. Naši proizvodi nisu precenjeni a kvalitet je direktno proporcionalan sa cenom naših plastičnih proizvoda.

TOP PLASTIK Sigurni plasticni proizvodi Plasticne kace

Sigurnost

Treći a isto tako bitan akcenat je na sigurnom poslovanju za koje se zalažemo. Poslujte sa nama uz sigurnu garanciju, račun, uputstva i dodatne savete.

Slobodno nas kontaktirajte

Ako imate ideju a nemate rešenje mi ćemo vam ponuditi najbolje. Ili ako pak imate rešenje i treba vam gotov proizvod. Tu smo da vam pomognemo i da i Vi i mi budemo zadovoljni

kontakt